فیسبوک

نحوه قطع ارتباط فیسبوک و توییتر

فیسبوک و توییتر مدت‌هاست که امکان ادغام بین این دو پلتفرم را فراهم کرده‌اند. کاربران می‌توانند در صورت پیوند حساب‌های کاربری، به راحتی همزمان در فیسبوک و توییتر محتوا منتشر کنند. با این حال، نگرانی‌های مربوط به حریم خصوصی یا تمایل به جدایی، برخی را به قطع ارتباط حساب‌های کاربری سوق داده است.

فیس‌بوک و توییتر ابزارهای بازاریابی قدرتمندی برای کسب‌وکارها هستند. وقتی به هم لینک می‌شوند، مطالبی که در توییتر پست می‌کنید، به‌طور خودکار در صفحه فیس‌بوک شما نیز منتشر می‌شوند. استفاده جداگانه از هر یک از آنها به شما این امکان را می‌دهد که به کاربران یا ویژگی‌های خاص آن وب‌سایت اهمیت دهید. علاوه بر ارسال پست‌های توییتر خود در فیس‌بوک، می‌توانید به‌روزرسانی‌های فیس‌بوک را در توییتر نیز ارسال کنید. اگرچه ممکن است بسیار طولانی باشند، اما پیوندی برای دنبال‌کنندگان شما فراهم می‌کنند تا کل پست را مشاهده کنند.

در ابتدا، اتصال فیس‌بوک و توییتر مستلزم آن بود که شما اطلاعات ورود خود را به سرویس دیگر تحویل دهید. این امر به هر کدام از آنها دسترسی به داده‌های اولیه پروفایل را اعطا می‌کرد. با افزایش نگرانی کاربران نسبت به اشتراک‌گذاری داده‌های شخص ثالث، فیس‌بوک و توییتر روش‌های اتصال جایگزین را معرفی کردند. اکنون می‌توانید حساب‌ها را از طریق تطبیق پروفایل یا یک توکن دسترسی بدون اعطای دسترسی کامل، به هم متصل کنید. با این حال، روش اعتبارنامه قدیمی هنوز برای اتصالات قدیمی‌تر وجود دارد. قطع اتصال بستگی به نحوه اتصال اولیه حساب‌های شما دارد.

برای ورودهایی که از طریق اعتبارنامه‌ها متصل شده‌اند، لغو اتصال به سادگی شامل حذف هر ورود از صفحه تنظیمات برنامه‌های متصل مربوطه است. برای لغو دسترسی، کافیست به تنظیمات فیس‌بوک و توییتر مراجعه کنید. اتصال این پلتفرم‌ها باید فوراً قطع شود.

اگر با پروفایل یا توکن دسترسی مطابقت داشته باشد، قطع ارتباط مستلزم قطع ارتباط خود برنامه‌ها است. در فیس‌بوک، برای یافتن و حذف برنامه توییتر به تنظیمات، سپس برنامه‌ها بروید. در توییتر، برای یافتن و قطع ارتباط فیس‌بوک به تنظیمات، سپس برنامه‌ها بروید. این کار ضمن حفظ حساب‌های مستقل شما، لینک را نیز ارائه می‌دهد.

در مجموع، قطع ارتباط فیسبوک و توییتر یک فرآیند نسبتاً سرراست است. این کار می‌تواند حضور شما در رسانه‌های اجتماعی را بهتر تفکیک کند و جدایی بین حساب‌ها را بازگرداند. با این حال، راحتی ارسال پست‌های متقابل را از دست می‌دهید. قبل از قطع اتصال‌های یکپارچه، انگیزه‌ها و نیازهای خود را ارزیابی کنید. حفظ حضور و دنبال‌کنندگان متمایز در هر پلتفرم ممکن است از مزایای اتصال فیسبوک و توییتر بیشتر باشد.

بهترین برنامه ردیابی گوشی

بهترین برنامه ردیابی تلفن

بدون اطلاع، فیسبوک، واتس‌اپ، اینستاگرام، اسنپ‌چت، لاین، تلگرام، تیندر و سایر برنامه‌های رسانه‌های اجتماعی را جاسوسی کنید؛ موقعیت مکانی GPS، پیام‌های متنی، مخاطبین، گزارش تماس‌ها و اطلاعات بیشتر را به راحتی ردیابی کنید! ۱۰۰٪ ایمن!

رایگان امتحان کنید

جلوگیری از انتشار پست‌های توییتر در فیسبوک

  • به «Facebook.com» بروید و وارد شوید.
  • در نوار ناوبری بالا، روی فلش رو به پایین در سمت راست صفحه، کنار «خانه» کلیک کنید. از منوی کشویی «تنظیمات حساب» را انتخاب کنید.
  • روی «برنامه‌ها» در صفحه ناوبری در سمت چپ پنجره کلیک کنید.
  • «توییتر» را در فهرست برنامه‌های مجاز خود پیدا کنید و روی «X» کوچک در سمت راست برنامه، کنار «ویرایش» کلیک کنید.

در پنجره تأیید، «حذف» را انتخاب کنید. برای بازگشت به صفحه اصلی فیس‌بوک خود، روی «خانه» در گوشه بالا سمت راست کلیک کنید.

جلوگیری از ارسال پست‌های فیسبوک به توییتر

  • وارد حساب توییتر خود شوید.
  • در نوار ناوبری بالا، روی فلش رو به پایین کنار تصویر شخص کلیک کنید، سپس از منوی ایجاد شده «تنظیمات» را انتخاب کنید.
  • در صفحه ناوبری سمت چپ، گزینه «برنامه‌ها» را انتخاب کنید.
  • به پایین اسکرول کنید تا به برنامه‌ی «فیس‌بوک» که لوگوی فیس‌بوک در کنار آن قرار دارد، برسید.
  • برای جلوگیری از انتشار به‌روزرسانی‌های فیس‌بوک در توییتر، روی «لغو دسترسی» کلیک کنید.
  • برای بازگشت به صفحه اصلی توییتر خود، روی «خانه» در گوشه بالا سمت چپ کلیک کنید.

نحوه نصب مجدد برنامه فیس بوک آیفون

برنامه فیسبوک آیفون به شما این امکان را می‌دهد که بیشتر کارهایی را که می‌توانید از طریق مرورگر کامپیوتر خود در یک وب‌سایت شبکه اجتماعی انجام دهید، مانند آپلود عکس، تگ کردن دوستان و به‌روزرسانی وضعیت خود، انجام دهید. از آنجایی که فناوری مستعد خطا است، هر برنامه آیفون این پتانسیل را دارد که به درستی کار نکند. اگر برنامه فیسبوک آیفون شما شروع به خراب شدن کرد، آن را با استفاده از ابزارهای مدیریت برنامه داخلی آیفون خود حذف کرده و سپس با استفاده از اپ استور دوباره نصب کنید.

  1. انگشت خود را روی آیکون برنامه فیسبوک در صفحه اصلی آیفون خود نگه دارید. وقتی همه نمادها شروع به لرزیدن کردند، انگشت خود را رها کنید.
  2. روی «X» که در تصویر ظاهر می‌شود، ضربه بزنید. اپلیکیشن فیسبوک روی نماد ضربه بزنید و برای حذف برنامه از آیفون خود، روی «حذف» ضربه بزنید. برای متوقف کردن لرزش برنامه‌ها، روی دکمه «خانه» ضربه بزنید.
  3. «فروشگاه برنامه» (App Store) را در آیفون خود باز کنید.
  4. برای باز کردن فیلد جستجو، روی نماد ذره‌بین در پایین صفحه ضربه بزنید.
  5. در فیلد مربوطه، عبارت فیسبوک را تایپ کنید و سپس روی «جستجو» کلیک کنید.
  6. در لیست نتایج، روی «فیس‌بوک» ضربه بزنید.
  7. روی «نصب» ضربه بزنید.

چگونه از ارسال توییت‌های توییتر به حساب فیسبوک خود جلوگیری کنیم؟

اگر دو حساب توییتر خود را به هم متصل کنید، حساب توییتر شما به طور خودکار توییت‌هایتان را در تایم‌لاین فیس‌بوک منتشر می‌کند. به جای حذف دستی توییت‌ها از تایم‌لاین فیس‌بوک خود، می‌توانید توییتر را از انتشار توییت‌هایتان در فیس‌بوک منع کنید. نیازی به قطع ارتباط دو حساب نیست، زیرا توییتر به شما امکان می‌دهد تنظیمات اشتراک‌گذاری خود را تغییر دهید. توجه داشته باشید که توییتر نیز ممکن است توییت‌هایی را در صفحات فیس‌بوک شما منتشر کند. همچنین می‌توانید از انتشار آن در صفحات خود جلوگیری کنید.

  • روی نماد چرخ دنده در توییتر کلیک کنید و از منو «تنظیمات» را انتخاب کنید تا به صفحه تنظیمات حساب خود بروید.
  • برای مشاهده و تغییر اطلاعات پروفایل خود، روی پیوند «پروفایل» در صفحه ناوبری کلیک کنید. تنظیمات اشتراک‌گذاری فیس‌بوک شما در بخش فیس‌بوک صفحه قرار دارد.
  • برای جلوگیری از ارسال توییت از توییتر به حساب فیسبوک خود، تیک گزینه‌های «بازتوییت به فیسبوک» و «ارسال به پروفایل فیسبوک من» را بردارید.
  • اگر نمی‌خواهید توییتر در صفحات تجاری شما پست بگذارد، تیک گزینه «ارسال به صفحه فیسبوک من» را بردارید.
  • برای اعمال و ذخیره تغییرات جدید، روی دکمه «ذخیره تغییرات» کلیک کنید. به محض اینکه روی این دکمه کلیک کنید، توییتر ارسال پست به حساب فیسبوک شما را متوقف می‌کند.
  • برای بازگشت به صفحه اصلی توییتر، روی «خانه» کلیک کنید.

نحوه غیرفعال کردن پست‌های توییتر در فیس‌بوک

شاید به نظر برسد که به‌روزرسانی خودکار وضعیت فیس‌بوک با توییت‌هایتان ایده خوبی باشد، اما از آنجایی که شما به مکالمات در توییتر پاسخ می‌دهید، به‌روزرسانی وضعیت ممکن است برای دوستان فیس‌بوکی شما منطقی نباشد. همچنین، به‌روزرسانی‌های متعدد در مدت زمان کوتاه ممکن است آنها را آزار دهد. هیچ راهی برای غیرفعال کردن این ویژگی در توییتر وجود ندارد. شما فقط می‌توانید این کار را از داخل حساب فیس‌بوک خود انجام دهید.

  1. وارد حساب کاربری فیسبوک خود شوید.
  2. روی حساب کاربری در گوشه بالا سمت راست کلیک کنید و از منوی کشویی، تنظیمات حساب کاربری را انتخاب کنید.
  3. روی برگه اعلان‌ها کلیک کنید. از منوی «مشاهده تنظیمات برای» در سمت راست، توییتر را انتخاب کنید. اگر توییتر در لیست اولیه ظاهر نمی‌شود، روی «سایر برنامه‌ها» کلیک کنید و سپس توییتر را انتخاب کنید.
  4. برگه «مجوزهای اضافی» را انتخاب کنید، کادر کنار «به‌روزرسانی وضعیت من بدون اطلاع من» را بردارید و روی «تأیید» کلیک کنید.

نتیجه‌گیری

از آنجا که توییتر (که اکنون X نام دارد) برای ارسال سریع و مکرر پست طراحی شده است، اتصال آن به فیس‌بوک می‌تواند به راحتی تایم‌لاین فیس‌بوک شما را با به‌روزرسانی‌های مداوم پر کند. چیزی که ممکن است در توییتر طبیعی به نظر برسد - ارسال چندین بار در روز - می‌تواند مخاطبان فیس‌بوک شما را تحت الشعاع قرار دهد، جایی که محتوا معمولاً کمتر به اشتراک گذاشته می‌شود. اگر می‌خواهید کنترل آنچه در پروفایل فیس‌بوک شما ظاهر می‌شود را دوباره به دست بگیرید، بهترین راه حل قطع ارتباط این دو پلتفرم است.

برای متوقف کردن ارسال خودکار پست‌های متقابل، کافیست اتصال را از تنظیمات توییتر خود غیرفعال کنید. این کار از اشتراک‌گذاری توییت‌های آینده در فیس‌بوک جلوگیری می‌کند. برای پاکسازی کامل، باید توییتر را از تنظیمات فیس‌بوک خود نیز حذف کنید که این کار هرگونه مجوز مرتبط باقی‌مانده را حذف می‌کند. با قطع کامل حساب‌ها، مطمئن می‌شوید که پست‌های شما جدا می‌مانند و هر پلتفرم منعکس‌کننده سبک محتوایی است که ترجیح می‌دهید در آنجا به اشتراک بگذارید.

این پست چقدر مفید بود؟

برای امتیاز دادن روی ستاره کلیک کنید!

میانگین امتیاز / ۵. تعداد آرا:

مقالات مرتبط

دکمه بازگشت به بالا